Przepis szybki bo z gotowym ciastem :)
Składniki:
Przygotowanie:
Mięso doprawić pokroić w kostkę i podsmażyć ze startymi na tarce warzywami i ostudzić Ciasto pokroić w trójkąty lub kółka - zależy od gustu.
Wyłożyć na nie mięso z warzywami i zawinąć jak pierogi. Ranty ciasta nagnieść widelcem, żeby sieę lepiej zlepiły. Posmarować rozbitym jajkiem. Piec w piekarniku ok. 180 stopni przez 15-20 minut.
Składniki:
- Pierś z kurczaka
- Por
- Marcherka
- Ciasto na tarty
Przygotowanie:
Mięso doprawić pokroić w kostkę i podsmażyć ze startymi na tarce warzywami i ostudzić Ciasto pokroić w trójkąty lub kółka - zależy od gustu.
Wyłożyć na nie mięso z warzywami i zawinąć jak pierogi. Ranty ciasta nagnieść widelcem, żeby sieę lepiej zlepiły. Posmarować rozbitym jajkiem. Piec w piekarniku ok. 180 stopni przez 15-20 minut.
Comments
Post a Comment